Dinozaurii au descoperit primii acupunctura!

De ce avem aversiune pentru persoanele care au idei  ce contrazic  adevarurile general acceptate ?

De ce suntem asa de violenti in a-i corecta pe altii in gandire pentru a-i aduce la principiile noastre?

Biserica desi trebuia sa intoarca obrazul celor care nu credeau in Dumnezeu (ereticilor) a lansat campania de “head hunting” daca nu esti cu noi esti impotriva? Daca nu ai sapca esti impotriva, daca mi se pare mie tot impotriva esti. Cei impotriva sunt eretici deci trebuie torturati, omorati. Amin.

Comunitatile stiintifice au izolat oamenii de stiinta care au incalcat tabuurile vremii. Astfel la Londra au ras si au exilat un domn care a afirmat ca dealurile dintr-o zona (dealuri mari nu delulete) sunt formate de trecerea apei cu forta ca la o mare revarsare de apa. De unde asa o mare revarsare de apa sa faca dealuri cat jumate de munte? Uite ca i-au dat dreptate mai tarziu. Mult mai tarziu.

Unii spun ca daca iti bei urina e o modalitate de vindecare. Multi cred ca e dezgustator. Sunt convins ca vei ramane cu putini prieteni daca  le spui ca tu crezi ca bautul de urina poate fi o metoda de tratament, reechilibrare… Incearca daca ai curajul. :)

Unii au spus ca nimic mai greu ca aerul nu poate zbura (in ciuda pasarelelor care ciripeau pe copacul de afara). Uite ca zboara.

Aversiunea fata de ideea inacceptabila s-a manifestat de la “e nebun sa il lasam” la arderea pe rug cu multe trepte intermediare de intoleranta.

Si am observat ca tocmai acesti putini nebuni (ca nu sunt multi aia care au idei nastrusnice) au dat cele mai mari realizari, care au produs salturi in evolutia noastra.

Oare nu putem fi 5 minute mai destepti sa incepem sa sprijinim acest mod divers de gandire. Cine stie cate idei geniale (dar contrare adevarurilor de moment) au fost inabusite de frica repercursiunilor? Poate ca eram deja cu 50 de ani in viitor…

Nu putem fi 5 minute mai destepti pentru ca scoala ne-a conditionat asa. E un sistem determinist care te invata ca 1+1 face tot timpul 2 chiar daca se contrazice in momentul cand spune ca in baza 2 este alt rezultat.

Suntem tributari educatiei primite si din pacate informatia pe care am primit-o este foarte invechita. Linia dreapta nu mai uneste de mult pe drumul cel mai scurt 2 puncte! Ritmul descoperirilor este asa de mare ca la fiecare 1 an trebuie sa reevaluam convingerile noastre. Vezi fizica …

De ce nu ne-au invatat cum sa invatam si de unde? De ce nu ne-au spus ca lucrurile sunt relative, dar nu la facultate cand e prea tarziu ca formare de baza?

E un efort sa fii tolerant, un efort pe care multi nu il fac. De ce sa fie un efort cand se poate invata? Si tabla inmultirii e un efort daca nu o stii si trebuie sa calculezi cu bile.

Nu cautati muschiul tolerantei ca functia creaza organul! Si functia ioc. Ca vorbi de functii:

Eu cred sincer ca dinozaurii faceau acupunctura. Asa-i ca-s nebun si trebuie sa schimbi pagina sau sa inchizi calculatorul?
Am totusi o dilema. Cum tineau ei acele in mana si cat le lua un tratament complet de reechilibrare…

GD Star Rating
loading...
GD Star Rating
loading...
Posted Octombrie 22nd, 2009 in Social.

Scrieti un raspuns:

Spam Protection by WP-SpamFree